Putin u propozon rusëve “Ditën e Babai”

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka nxjerrë një dekret për krijimin e Ditës së Babait në Rusi.

Tani e tutje festa do të festohet në muajin tetor.

Qëllimi kryesor është forcimi i institucionit të familjes dhe rritja e rëndësisë së atësisë.

Read Previous

Adele vjen pas gjashte vitesh me këngën e parë solo “Easy on Me”

Read Next

Bosëve të Amerikës u rritet me 40% pasuria gjatë vitit të shkuar

Leave a Reply

Your email address will not be published.