1. Home
  2. Blog

Category: Blog

Denata Toçe: Si të jetoni me fëmijët, jo për fëmijët

Denata Toçe: Si të jetoni me fëmijët, jo për fëmijët

Përgjithësisht në kulturën tonë, prindërit janë të gatshëm për të bashkëvepruar me fëmijët e tyre, sidomos roli i nënës është mjaft i pranishëm në jetën e fëmijës. Nuk përjashtohet figura e babait, por, fizikisht, nënat

Read More
Këta kanë ikur nga Fiqiri

Këta kanë ikur nga Fiqiri

Nga Artan Fuga Uaaaaauuuu, komike, këta kanë ikur nga fiqiri? Shihni deri ku po shkon tallja, drama, tragjedia, budalliku! Ore e dinë këta deputetët që janë live? Kryetarja e seancës, zonja Felaj, njofton deputetët që

Read More
Popullsia e Shqipërisë po asgjësohet, ndërsa ca sahanlëpirës bëjnë avokatinë e Ramës!

Popullsia e Shqipërisë po asgjësohet, ndërsa ca sahanlëpirës bëjnë avokatinë e Ramës!

Nga Petrit Vasili Treguesit e rritjes së popullsisë janë katastrofike në çdo pikpamje. Ulja drastike e lindjeve me 17% vetëm tremujorin e parë të 2023 dhe ulja për pasojë e popullsisë është treguesi më kritik

Read More
Në shoqëritë moniste duhet një fajtor që të marrë përsipër mëkatin kolektiv

Në shoqëritë moniste duhet një fajtor që të marrë përsipër mëkatin kolektiv

Nga Ylli Manjani Në të gjitha shoqëritë moniste dhe të narkoshtetit kërkohet fajtori në publik. Duhet një fajtor që të marrë përsipër mëkatin kolektiv. Dhe fajin e ka gjithmonë i pamunduri, i dobëti, duarlidhuri, i

Read More
JE SUIS NON GRATA

JE SUIS NON GRATA

Nga Erion Dasho Në politikë, një taktikë e suksesshme për të tërhequr vëmendjen prej skandaleve është devijimi i debatit drejt temave në dukje po aq skandaloze, por në thelb të padëmshme Duke stisur nga hiçi

Read More
Letra e Skenderbeut për popullin shqiptar

Letra e Skenderbeut për popullin shqiptar

Nga Lutfi Dervishi Fort të nderum shqyptarët e mi, Në datën e lindjes sime desha t’iu falënderoj përzemërsisht për urimet që ndoshta mi dërgoni nesër e tutje, për shkak se sot, më thanë se keni

Read More
Kurorëzimi i Mbretit Charles III, Traditë dhe spektakël

Kurorëzimi i Mbretit Charles III, Traditë dhe spektakël

Është një kënaqësi e madhe t’ju ​​mirëpres në rezidencë për këtë ceremoni të veçantë për kurorëzimin e sotëm të Madhërisë së tij Mbretit Charles dhe Mbretëreshes Camilla. Siç mund ta shihni në ekranin pas meje,

Read More
A janë blerë artistët?

A janë blerë artistët?

Në një situatë të paprecedent, këngëtarë dhe artistë të shquar shqiptarë brenda dhe jashtë Shqipërisë janë përfshirë në fushatën elektorale të Tiranës duke mbështetur Lalin nëpërmjet një serie podcast-esh. Secili prej tyre ka të drejtën

Read More
Një milion mashtrimet e Lalit

Një milion mashtrimet e Lalit

Të gjithë dashamirëve të artit u kujtohet rrota e famshme e të madhit Pirro Mani. Sa herë që pjesa teatrale ose filmi kishte ndonjë kleçkë ku mund të kapej censura komuniste, Pirro vendoste në skenë

Read More
Erion Veliaj, mashtrues me touchscreen

Erion Veliaj, mashtrues me touchscreen

Nga Arlind Qorri Erion Veliaj ka muaj që mburret se Bashkia e Tiranës ka ndërtuar 40 shkolla të reja. Mbrëmë në TvKlan nxori fotot e 40 objekteve. Nga analiza e të dhënave që gjenden lehtësisht,

Read More