Me foto / Moda në Kuvendin e Shqipërisë dhe në parlamentin britanik.

Moda në Kuvend po bëhet prej kohësh tituj në portale të ndryshme, ku deputetët e Kuvendit të Shqipërisë sillen në qendër të vëmendjesh dhe shpesh kritikohen për veshjet dhe lukun e kuruar.

Në një moment të tillë, kujtojmë një thënie të Sir Lindsay Harvey Hoyle,  Kryetar i Dhomës së Ulët në parlamentin britanik këtë fillim shtatori.

“Është një privilegj të shërbesh si deputet dhe veshja, gjuha dhe sjellja jote duhet ta pasqyrojnë këtë”. 

Ai propozoi një etikë të veshjes, në fillim të shtatorit kur deputetët u kthyen nga pushimet verore.

Ish-sekretari i Jashtëm Jeremy Hunt u qortua nga Sir Lindsay në dhjetor se nuk vishej mjaftueshëm mirë gjatë një debati në Commons për Covid-19.

Dhe para pandemisë, deputetja e atëhershme laburiste Tracy Brabin – e cila tani është kryetare e bashkisë së West Yorkshire – tërhoqi vëmendjen kur fustani i saj i rrëshqiti nga supi.

Më poshtë, foto nga Përfaqësues të Dhomës së Ulët në parlamentin britanik dhe nga Përfaqësues të kuvendit të Shqipërisë.

Nga sa duket në foto, shijet e deputetëve anglezë lënë shumë për të dëshiruar.

 

Përfaqësues të Dhomës së Ulët në parlamentin britanik

 

Përfaqësues të kuvendit të Shqipërisë

 

kumtari.al

Read Previous

Erion Veliaj: Sarajet e Toptanëve në kryeqytet i kanë kaluar bashkisë / Do të përdoren si muze

Read Next

Bashkia Tiranë përgënjeshtron formularin prindi 1, prindi 2