Erion Veliaj: Sarajet e Toptanëve në kryeqytet i kanë kaluar bashkisë / Do të përdoren si muze

Kryetari i bashkisë, Erion Veliaj ka publikuar vendimin në të cilin thuhet se ndërtesa e Sarajeve të Toptanëve në kryeqytet i ka kaluar bashkisë së Tiranës.

“Me vendim të qeverisë shqiptare, nga sot, ndërtesa e ‘Sarajeve’ është pronë e Bashkisë së Tiranës si muze i qytetit që do evokojë traditën, si edhe historinë diplomatike.

Bashkia Tiranë i paguan 2.5 mln USD pronarëve për ndërtesën monument kulture – një precedent historik!” shkruan Veliaj.

Read Previous

Senati italian rrëzon projektligjin për mbrojtjen e LGBT+

Read Next

Me foto / Moda në Kuvendin e Shqipërisë dhe në parlamentin britanik.