Jacqueline Kennedy dhe John F. Kennedy

JFK me bashkëshorten në rrugët e Nju Jorkut, viti 1960, gjatë zgjedhjeve presidenciale ku fotoi përballë Riçard Niksonit me 49.7% të votave, dhe u zgjodh Presidenti i 35-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

JFK ka qenë një nga presidentët më popullorë të SHBA.

Ai u vra tre vite më vonë, viti 1963, në një atentat në Dallas/Texas.

Read Previous

Regjimentin i Artilerisë Kanadeze merr detyrën e rojës së Mbretëreshës

Read Next

Karikaturë kundër energjisë elektrike