Helmimi i qytetarëve në Krujë / Reagon Presidenti Ilir Meta: “Një situatë alarmante, që duhet trajtuar me shumë përgjegjësi dhe seriozitet “

Postimi i plotë i Presidentit Ilir Meta:

Me shqetësim po përcjell helmimin në masë të banorëve të Krujës, një situatë alarmante, që duhet trajtuar me shumë përgjegjësi dhe seriozitet nga institucionet shtetërore përgjegjëse për shëndetin publik, por edhe nga drejtësia.

Qytetarëve të helmuar, ju uroj shërim sa më parë dhe tejkalimin pa pasoja të rënda dhe afatgjata, si dhe ju shpreh familjeve të tyre të gjithë solidaritetin!

Mbështes dhe përgëzoj ekipet mjekësore për kujdesin dhe profesionalizimin e dëshmuar derimë tani dhe i nxis shërbimet shëndetësore epidemiologjike dhe ato të mjekësisë ligjore të zbardhin sa më parë burim shkakun dhe shkaktarët dhe përgjegjësit e kësaj ngjarjeje të rëndë, që përbën një kërcënim serioz për jetët njerëzore dhe Sigurinë Kombëtare.

Read Previous

Buxheti i viti të ardhshëm shkon në kuvend, 101 miliard lekë borxhe të reja për të mbuluar defiçitin

Read Next

Çela: Janë identifikuar 2 ferma bitcoin në Shqipëri / Janë marrë masat e nevojshme