Buxheti i viti të ardhshëm shkon në kuvend, 101 miliard lekë borxhe të reja për të mbuluar defiçitin

Projektligji për “Buxhetin e Shtetit” të vitit të ardhshëm duke parashikuar të shpenzojë rreth 637 miliard lekë kundrejt 536 miliard lekë të ardhura. Deficitin buxhetor prej rreth 101 miliard lekësh, qeveria synon ta mbulojë duke marrë borxh brenda dhe jashtë vendit. Qeveria planifikon që të ketë një shtesë mesatare prej 6 për qind për mësuësit dhe personelin shëndetësor.

Read Previous

Kurti: Serbia ta tregojë forcën në ring të boksit, jo në kufi

Read Next

Helmimi i qytetarëve në Krujë / Reagon Presidenti Ilir Meta: “Një situatë alarmante, që duhet trajtuar me shumë përgjegjësi dhe seriozitet “