Daullet e mjerimit & gëzimit

Të gjithë i kemi parë nëpër rrugët e kryeqytetit këtë grup muzikantësh të lëvizshëm.
Ndoshta për shumicën e qytetarëve janë një bezdi, pasi krijojnë një ndotje akustike të tmerrshme, por siç duket edhe në këtë video të kumtari.al. ka edhe qytetarë që argëtohen me këtë lloj arti, siç është rasti i këtyre vajzave të reja te Pazari i Ri, Tiranë.
Ata bëjnë muzikë dhe kjo ndoshta është një mënyrë e tyre e vetme për të fituar gjëkafshë nga kureshtarët nëpër rrugët e Tiranës.
kumtari.al

Read Previous

Sherr tek shkolla “Çajupi” në Tiranë

Read Next

Puna e rrezikshme për gazetën ruse Novaya