Berisha deputetëve të Shkodrës: Bashkohuni vullnetit të votuesve tuaj…

Ish-kryeministri Sali Berisha duke folur gjatë takimit me qytetarët shkodranë, u ka bërë thirrje deputetëve demokratë të Shkodrës, që ti bashkohen qytetit të tyre që i bëri deputet.

‘A mundet një shtet të servirë për opozitë njeriun që e rrethon me banditë e policisë, ndan afera korruptive, njeriu që i mbyll dosje krimi. Kjo s‘mund të ndodhë askund dhe as në Shqipëri.

Me këtë rast i drejtohem atyre demokratëve që shfaqin mbështetjen më të vogël ndaj Lulzim Bravës, hiqni dorë prej tij, pasi është turp, ai është turpi i dheut, historisë.

U them deputetëve të Shkodrës, bashkohuni një minutë e më parë me qytetin tuaj, sakrificën, vuajtjen, qëndresën, vizionin e atyre që ju votuan ju.

Ndahuni nga Lulzim Basha pasi atë e pret ‘vrima e miut’ nga revolucioni që nuk ka të ndalur’, tha Sali Berisha.

Read Previous

Një “pasardhës” i Fishtës në pozicionin e lartë parlamentar

Read Next

Çfarë ju tha Basha nëpunësve të mbledhur në Fier