Vijojnë ndryshimet në Policinë e Shtetit

Vijojnë ndryshimet në Policinë e Shtetit.  Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Gledis Nano ka bërë të tjera ndryshime në radhët e Policisë së Shtetit, këtë radhë në drejtimin e komisariateve në Tiranë.

Disa prej tyre ndryshojnë vetëm stacionet policore me të njëjtin funksion, ndërsa disa drejtues të tjerë kanë ndërruar pozicionin e tyre.

Emërimet e reja:

  1. Bujar Mehmeti – Komisariati nr. 1
  2. Edmond Pjetri – Komisariati nr. 2
  3. Altin Lila – Komisariati nr. 3
  4. Petrit Halo – Komisariati nr. 4
  5. Oliger Torba – Komisariati nr. 5
  6. Sali Skura – Komisariati Shijak
  7. Emiljano Pashaj – Komisariati Kavajë
  8. Agim Hoxha – Specialist në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit
  9. Edmond Meshini – Specialist në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit
  10. Julian Qyta – Shef i Seksionit të Narkotikëve dhe Trafiqeve në DVP Tiranë

Read Previous

Qeveria 100 euro shtesë për çdo pensionist për muajin nëntor

Read Next

Eksperimentet nuk arrijnë të vërtetojnë se vaksinat Covid-19 përmbajnë substanca të rrezikshme