Turp e faqja e zezë për Lulzim Bashën

Nga Bujar Nishani
Lulzim Basha flet sot në emër të Partisë Demokratike për reforma të përbashkëta me Edi Ramën.
Turp e faqja e zezë, do të ishte pak të thuhej.
Edi Rama u tall, e përdhosi, e masakroi Partinë Demokratike, opozitën si dimension, demokracinë si vlerë.
A nuk ishte Edi Rama që e ndryshoi Kushtetutën e Shqipërisë në mënyrë të njëanëshme pa pjesmarrjen dhe konsensusin e opozitës ?
Kurrë s’kishte ndodhur më parë në Shqipërinë pluraliste !
Kurrë ska ndodhur në ndonjë vend e shtet demokratik !
A nuk e bëri Edi Rama atë veç në shërbim të pushtetit të tij ?
A nuk e ndryshoi Edi Rama Kodin Zgjedhor, për herë të parë në historinë e pluralizmit shqiptar, pa konsensusin e opozitës ?
Kurrë s’kishte ndodhur më parë !
A nuk e bëri ai këtë vetëm në interes të Partisë Socialiste ?
Kur ka patur ndonjëherë dhunë, poshtërim e manipulim parazgjedhor më të madh e më të hapur ndaj Partisë Demokratike, në 30 vitet e pluralizmit shqiptar ?
Kurrë asnjëherë !
Vetëm Edi Rama e bëri atë, mu nën hundën e ndër sy të Lulzim Bashës !
E ky, sot na angazhohet për bashkëpunim reformash me një monstër politike si Edi Rama.
Lulzim Basha nuk ka turp e as i nxihet faqja sepse është thjesht peng i Edi Ramës, e mban peng dhe Partinë Demokratike në shërbim të korrupsionit të pushtetit të Edi Ramës !
Të shpëtojmë Partinë Demokratike për të shpëtuar Shqipërinë !

Read Previous

SPD mund partinë e Merkelit me rezultat të ngushtë

Read Next

Termeti i fortë që goditi mëngjesin e sotëm Kretën raportohet të ketë qene i shkallës paraprake prej 5.8 rihter.