Princesha e Kurorës së Shqipërisë, gjatë ceremonisë martesore të Dukës së Madhe George Mikhailovich Romanov

Elia, Princesha e Kurorës e Shqipërisë, flet me Duarte Pio, Dukën e Braganzës, gjatë ceremonisë martesore të Dukës së Madhe George Mikhailovich Romanov dhe Victoria Romanovna Bettarini në Katedralen e Shën Isakut në Shën Petersburg, Rusi 1 Tetor 2021. REUTERS/Anton Vaganov

Elia, Princesha e Kurorës së Shqipërisë, flet me Duarte Pio, Dukën e Braganzës, gjatë ceremonisë martesore të Dukës së Madhe George Mikhailovich Romanov dhe Victoria Romanovna Bettarini në Katedralen e Shën Isakut në Shën Petersburg, Rusi 1 Tetor 2021. REUTERS/Anton Vaganov

Read Previous

Meghan Markle i rikthehet aktrimit?

Read Next

Meta uron homologun gjerman për Ditën e Bashkimit të Gjermanisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *