Plagosje me armë në zonën e ish- bllokut

Read Previous

Covid-19 në vendin tonë / Dy humbje jete dhe 563 raste të reja

Read Next

Siri, një minë u merrjetën të paktën 7 personave, midis tyre një fëmijë