Përplasje në Durrës mes mbështetësve të Bashkë Fitojmë dhe PS-së

Te shkolla Neim Bebemeto në Durrës, ka pasur përplasje mes komisionervëve të PS dhe PD për shkak të Flamur Gjuzit. Ky i fundit edhe pse me detyrë drejtor i Fondit të Detyrueshëm të Sigurimeve Shëndetësore, ka qenë i pranishëm në qendrën e votimit, gjë e cila është e ndaluar nga ligji sipas mbështetësve të opozitës.

Read Previous

Voton Berisha, apeli i kryedemokratit

Read Next

Erdogan apo Kilindaroglu? Europa sytë nga zgjedhjet në Turqi