MËKATET E RAMËS

Nga Mitro Çela

Tre javë më parë Rama tha:

1.
Në Shqipëri do të lejohet kultivimi i hashashit, për mjekësinë.

2.
Mbjelljen e hashashit, e kemi kosultuar me ekspertë nga perëndimi.

Haberi “shkundi” vatanin.

A.
U gëzuan katundarët: do fitojnë ndonje koqe leku.

B.
U gëzuan importuesit e farës, impianteve të vaditjes, plehrave.

C.
Në ekstazë bosët e drogës. Dhuratë nga Rama-miliarda euro legale?!

Unë mendoj se Rama bëri një mëkat.
Këtë ide, tetë vite më parë, e ka bërë publike, ish miku i Ramës, Koço Kokëdhima.

Mëkat i rëndë kur vjedh ide një kryeministër?!

Mëkati per kristianët, rrëfehet dhe falet në kishë. Nuk e bëri kryeministri!

…Por dënimi i Ramës nuk i erdhi nga Perëndia. E dënoi ambasadori i BE:
-Ne, nuk kemi dhënë këshilla për kanabisin?!

Morali:
Rama na del me dy mëkate.

A.
Vodhi idenë e Koço Kokëdhimës.

B.
Gënjeu popullin se ishte konsultuar?

Mëkati i parë-ishte gabim.
Mëkati i dytë -është faj!?

Read Previous

Zbardhet telefonata e Putin me kancelarin gjerman

Read Next

Erdogan kundër anëtarësimit të vendeve nordike në NATO

Leave a Reply

Your email address will not be published.