Ku e lamë? Nga Ylli Manjani

Ku e lamë?!

Te incenatorët.

Te vjedhja e parave publike për punë që nuk bëhen (incenerator nuk ka) nga njëra anë dhe, në anën tjetër te shmangia e TVSH nëpërmjet faturimeve fiktive, duke përdorur pleq e të vdekur.
Mafie e pastër!
E strukturuar deri në detaj!

As nuk harrohet, as nuk mbulohet dot kjo veprimtari mafioze me polifoni apo me broçkulla vere të akademisë së shushkave.

Inceneratorët, pastrimi i parave nëpërmjet amistisë, droga që vijon të hyjë lirsht në portin e Durrësit dhe vrasjet mafioze në publik, janë prova të qarta të ekzistencës së mafias.

SPAK, KLGJ, KLP, ILP etj, ngjajnë çdo ditë e më shumë si emra pesticidesh të importuara nga mafia…

Pesticide që i reklamon akademia e shushkave dhe parlamenti i pykave.

Ambasadorët që thonë nën zë se e dimë që qeveria është mafioze por ne skemi se çbëjmë, nuk më ngushëllojnë fare… Përkundrazi provojnë se sa kot, po kot fare janë kur propagandojnë në publik qeverinë mafioze.

Image

Read Previous

Droga në Durrës përsëri në kontenierët e Bana King- media hesht

Read Next

Ironia e Ylli Dylgjerit/ Dy majmuna bëjnë sot drogën në Shqipëri