„Greta mund të shkojë në “Ferr“ për pica 100% neutrale ndaj karbonit në Zelandën e Re.“

Një restorant picash në Zelandën e Re ka zgjedhur një strategji të zgjuar marketingu, duke përfshirë emrin e aktivistes së ndryshimeve klimatike Greta Thunberg në një reklamë për zinxhirrin e restoranteve Hell Pizza.

Reklama lexohet me shkronja të mëdha “Greta mund të shkojë në “Ferr“ për pica 100% neutrale ndaj karbonit në Zelandën e Re.“

Në një postim në facebook ku kanë shfaqur reklamën, Hell Pizza është shprehur:“Ne shpresojmë që ajo të na vizitojë së shpejti në Hell“.

 

kumtari.al

Read Previous

INVESTIGIMI/ Si po zhvaten pronat e forcave detare dhe truket që po përdoren

Read Next

Regjimentin i Artilerisë Kanadeze merr detyrën e rojës së Mbretëreshës