Emërohet drejtori i ri i tatimeve

Në mbledhjen e fundit të Këshillit të Ministrave u emërua drejtori i ri i tatimeve. Ceno Klosi do të jetë në krye të tatimeve.

Ceno Klosi ka përvojë në sistemin financiar, ka punuar si drejtor ekonomik pranë Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike dhe së fundmi ishte drejtor i Agjencisë Kombëtare të Ujësjellës Kanalizimeve dhe Infrastrukturës së Mbetjeve.

Read Previous

Pas kërcënimit të Ramës, Laçi ka paraqitur nevojën për një incenerator, siç duket nga pamjet

Read Next

Dule: Një vend mund të ketë fatkeqësi një qeveri të keqe, por fatkeqësia më e madhe është një opozitë e keqe