BE disbursoi sot 90 milionë euro ndihmë për Shqipërinë.

Oliver Varhelyin, Komisioneri evropian për Zgjerimin,  shkruan në “Twitter” se BE disbursoi sot 90 milionë euro ndihmë makro-financiare për Shqipërinë.

Kjo ndihmë ka si qëllim të ndihmojë në kufizimin e pasojave ekonomike të pandemisë, shkruan Varheley.

Postimi i Plotë

“Lajm i rëndësishëm për Shqipërinë! BE disbursoi sot 90 milionë euro ndihmë makro-financiare, kësti i dytë dhe i fundit prej 180 milionë euro programi mbështetës për Shqipërinë, me qëllim që të ndihmojë në kufizimin e pasojave ekonomike të pandemisë #COVID-19”, shkruan komisioneri Varhelyi.

 

“Important news for #Albania! #EU today disbursed €90m in Macro-Financial Assistance, second&last tranche of €180m support programme to Albania aiming to help limit economic fallout of #COVID-19 pandemic.”
kumtari.al

Read Previous

Mallkimi i politikanëve që i thonë “yes” ndërkombëtarëve

Read Next

Diplomati i gjetur i vdekur jashtë ambasadës së Berlinit ishte agjent sekret rus