Aplikimi për Lotarinë Amerikane / Ambasada njoftim për qytetarët

Ambasada Amerikane në Tiranë ka bërë një njoftim në lidhje me aplikimet për Lotarinë Amerikanë në Shqipëri. Përmes postimit ambasada rikujton qytetarët të kenë kujdes nga mashtrimet, aplikimi është falas dhe jo kundrejt pagesës.

 

Postimi Ambasadës

“Po regjistroheni për Lotarinë Amerikane? Ju duhet të përgatisni dhe të dërgoni aplikimin tuaj. Kini kujdes nga ata që duan t’ju ndihmojnë për para,”

 

Read Previous

Synon postin e presidentit të FSHF-së, Dritan SHAKOHOXHA bashkohet me tifozët kuqezi

Read Next

Agresioni ndaj tv publik!