A po u bëhet lavazh truri fëmijëve tuaj?

Zombie people with an old tv instead of head. Mass media addiction. Television manipulation and crowd control. Brainwashing concept. 3d render 3d illustration

Nga Glenn Beck
Prind i dashur,
Nëse jeni si unë, jeni të shqetësuar për shoqërinë “e re normale” që po përpiqet të na shtrëngojë në fyt.
Në vazhdën e Covid-19, qeveria ka pohuar fuqinë e saj, ka shtypur një ton para të reja dhe ka kufizuar të drejtat tona.
Fëmijëve tanë u është dashur të përshtaten gjithashtu – dhe shumë prej nesh përpiqen të dinë se si t’i ndihmojnë ata të kuptojnë se çfarë po ndodh në botë.
Për t’i bërë gjërat më keq, sistemi i shkollave publike, media kryesore dhe industria e argëtimit nuk po ndihmojnë. Ata po e shtyjnë hapur socializmin dhe zgjimin në mendjet e fëmijëve tanë çdo ditë.
Kohët e fundit, një shkollë fillore në komunitetin tim suvatoi murin me ABC -të e aktivizmit socialist – duke u mësuar fëmijëve terma të tillë si “W është për zgjim”, “S është për drejtësi sociale” dhe “A është për aktivist”.
Këto mesazhe radikale hyjnë në planprogramin shkollor, filma, reklama dhe platforma të mediave sociale për të bindur fëmijët tanë të mrekullueshëm.
Prindërit si ju luftojnë për të gjetur material edukativ që nuk shtrëmbëron historinë e kombit tonë dhe që nuk mësojnë se qeveria është zgjidhja e problemeve tona.
Ju dëshironi t’i ndihmoni fëmijët tuaj të mësojnë për historinë e vërtetë, paratë e shëndosha, lirinë dhe përgjegjësinë personale, sipërmarrjen, të drejtat individuale dhe më shumë.
E gjeni veten duke pyetur: “Çfarë saktësisht po mësojnë fëmijët e mi në shkollë …?”
Edhe nëse mësoni në shtëpi, jeni gjithmonë në kërkim të një kurrikule të re për t’u siguruar që fëmijëve tuaj po u mësohen parime të mira dhe ide të vërteta.
Por pjesa më e madhe e kurrikulës bie poshtë dhe lë të vërtetat thelbësore qytetare që fëmijët dhe të rriturit duhet të dinë.
Kjo është arsyeja pse ne e kemi bërë misionin tonë krijimin e librave dhe materialeve kurrikulare që u mësojnë studentëve vlerat e një shoqërie të lirë – ide që mbështesin vlerat tuaja familjare.
Dhe prindërit liridashës si ju mund të pyesin nëse fëmijët tuaj mund të interesohen-dhe të kuptojnë!-këto koncepte të botës reale.
Jam mahnitur se sa mirë fëmijët i kuptojnë dhe i duan këto ide kur i shpjegoni ato thjesht, me histori argëtuese të ilustruara plotësisht.
Dhe ajo që është kritike është që ne t’i fuqizojmë fëmijët tanë të kuptojnë këto parime të testuara me kohë, në mënyrë që ata të mund të njohin dhe refuzojnë larjen e trurit me të cilën do të bombardohen në botë.
Për fat të mirë, prindërit si ju nuk duhet ta bëjnë këtë vetëm. Kjo është arsyeja pse ne krijuam librat Binjakët Tuttle!
Mbroni fëmijët tuaj me Binjakët Tuttle
Binjakët Tuttle janë të vetmit libra që i ndihmojnë fëmijët të zhvillojnë aftësi të të menduarit kritik rreth koncepteve të botës reale-të ndajnë ide me fëmijët që shumica e të rriturve as nuk i dinë!
Le të jemi të sinqertë, shumica e librave për fëmijë mësojnë ide shumë themelore,  ato janë plot me histori të stuhishme dhe pa kuptim. Dhe ndërsa këto mund të jenë të mira për të zhvilluar aftësitë e leximit dhe fonetikën, ato zakonisht nuk u mësojnë fëmijëve ide të rëndësishme që mund t’i zbatojnë në jetën e tyre.
Librat tanë pranojnë se bota është plot me kompani, njerëz dhe politikanë që duan t’i ekspozojnë fëmijët tuaj ndaj ideve që ju nuk i përkrahni.
Kjo përfshin mësuesit e shkollave të cilët e shohin punën e tyre si “aktivizëm” për të përhapur ide të majta dhe për të inkurajuar fëmijët të mendojnë ashtu siç bëjnë ata.
Binjakët Tuttle fuqizojnë prindërit si ju që të sigurohen që fëmijët tuaj të kenë themelin e lirisë – të kuptojnë idetë e një shoqërie të lirë që socialistët po përpiqen shumë ta minojnë./The blaze/
kumtari.al

Read Previous

Rodrigo Duterte mund t’ia kalojë postin vajzës së tij, Sara Duterte

Read Next

Lajmi i Fundit / Gjykata Kushtetuese ka kaluar për shqyrtim vendimin e Kuvendit për shkarkimin e presidentit Ilir Meta