Qeveria nxjerr letrat: Mediet e Hysenbelliut manipulojnë qëllimisht opinionin publik

Qeveria hedh poshtë pretendimet e mediave të Irfan Hysenbelliut. Në një reagim te Ministrisë së Brendshme poblikohet dokumenti që sqaron se ndërtuesi nuk i është përmbajtur lejes së ndërtimit.

Madje akuzohet për mos pagim taksash dhe evazion fiskal. Gjithashtu qeveria Rama akuzon mediet e Hysenbelliut për shantazh dhe manipulim të opinionit publik.

 

Read Previous

Studimi i ISHP-së: Trendet e reja të tumoreve, duhet rritur fushata për një stil jete të shëndetshëm

Read Next

Fshati i fundosur del nga thellësia e liqenit, nuk ndodhte prej më shumë se 70 vitesh