Mbretëresha është ‘krenare’ për Charles dhe William – por nuk e përmend Harry-n

MBRETËTERESHA tha se “nuk mund të ishte më krenare” për djalin e saj Princin Charles dhe nipin Princin William në fjalimin e saj të COP26.

Madhëria e saj tregoi se sa krenare është ajo për Charles dhe William në luftën e tyre për krizën klimatike – por Princi Harry mungoi dukshëm në lavdërimet e saj.

Mbretëresha, 95 vjeç, tha se fryma e fushatës mjedisore e bashkëshortit të saj të ndjerë, tani jeton te Charles dhe William.

Ajo tha: “Është një krenari e madhe për mua që roli kryesor që burri im luajti në inkurajimin e njerëzve për të mbrojtur planetin tonë të brishtë, vazhdon përmes punës së djalit tonë të madh Charles dhe djalit të tij të madh William.

“Nuk mund të jem më krenare për ta.”

Read Previous

Maqedonia e Veriut: Zoran Zaev, njeriu që kërkoi gjithçka dhe nuk mori asgjë

Read Next

Transformim i qeverisjes elektronike, E-Albania në ngarkim të AKTI-t, krijohet DgTech, 49% e aksioneve tek privati