Lëmosha që blen varfërinë përpara zgjedhjeve

Nga Luçiano Boçi

Institucioni që e ka trajtuar në mënyrën më të padinjitetshme komunitetin rom dhe egjiptian në Elbasan, tani po u jep lëmoshën e rradhës për t’u blerë votën.

Bashkia Elbasan po shpërndan ndihma për përfaqësues të këtyre komuniteteve me kushtin që këta të fundit të dorëzojnë kartat e identitetit dhe të hedhin firma se do të jenë votues të Partisë Socialiste. Është një praktikë e hershme e Bashkisë Elbasan që e përdor sa herë që vijnë zgjedhjet me këta qytetarë.

Pas zgjedhjeve i harron, i përçmon, i përzë, i fyen! Padiskutim merrini ndihmat se ato janë paratë e taksave të qytetarëve të Elbasanit, por në 14 maj me votë jepini ndëshkim atyre që ju kanë përbuzur për 16 vite!

 

Read Previous

“Shthuren” bizneset dhe administrata, kontributet e papaguara arrijnë në 170 mln euro, rritje 16% më 2022

Read Next

Po sikur të mos jetonim në demokraci?!