Kërcënohet Albin Kurti

Zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës, Përparim Kryeziu ka thënë për mediat se Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është kërcënuar.

“Kryeministri Kurti është kërcënuar.  Për këtë arsye, si masë e kujdesit të shtuar, është rritur edhe niveli i tij i sigurisë”, tha Kryeziu për Telegrafin.

Ai shtoi tutje se “Institucionet e hetuesisë dhe sigurisë tashmë janë duke bërë punën e tyre”.

Kryeziu tha se kryeministri vazhdon angazhimin e tij të rregullt.

“Ato bëjnë vlerësimet e nevojshme dhe ndërmarrin masat përkatëse. Në anën tjetër, kryeministri vazhdon angazhimin e tij të rregullt”, tha Kryeziu.

Nuk është bërë e ditur për çfarë kërcënimi bëhet fjalë, e as kush e ka kërcënuar kryeministrin.

Read Previous

Kush e helmoi popullin e Krujës? Po opozita ç’bën?

Read Next

Lideri i opozitës turke: Erdogani është psikopat, ka probleme me shëndetin mendor