Ja se si qëndron e vërteta e ndarjes mes Princ Lekës dhe Elias

Ish-këshlltari për marrdhëniet me publikun në oborrin mbretëror, Erion Teli, në një lidhje me “SKYPE” me emisionin “Vizioni i Pasdites” në Vizion Plus, ka treguar se çfarë ndodhi realisht mes Princ Lekës dhe Elia Zaharaias.

I pyetur se a ishte fotografja Blerta Celibashi shkaku i ndarjes mes çiftit mbretëror, Teli tha se kjo është tërësisht e pavërtetë.

Sipas tij kriza në çiftin mbretëror nisi një vit e gjysëm më parë, ndërsa Princi filloi të shoqërohej me Blertën vetëm pak javë më parë.

Meraku është te fëmijët, kështu mendoj që funksionon dhe në këtë rast. Ajo që ka patur më shuëm diskutime është emri i Blertës

Teli: Absolutisht nuk është e ëvrtetë. Princi nuk është njeri që luan me dy standarde. Princi gjatë kohës që ka qenë me zonjën Zahari ka qenë njeri besnik. Nuk luan me dy standarde. Me zonjën Blerta Celibashi kanë një mauj e gjysëm që shoqërohen. Me zonjën Zaharia ka më shumë se 1 vit e gjysëm që mund të quhet e mbyllur.

Pyetje: Si qendron e vërteta?

Teli: Princi Leka dhe zonja Zaharia kanë më shumë se 1 vit e gjysëm që të bënin të mundur funksionimin e martetës, muajt e fundit ishte e vështirë që ta kapërcenin dhe vendosën t’i jepnin fund martesës.

Pyetje: Princi dhe princesha gjatë kësaj kohe kanë patur agjenda të ndara këto kohë?

Teli: Zonja Zaharia përveçse si aktore ajo është dhe Drejtorshë e Teatrit Kombëtar, agjenda e saj është e ngjeshur. Princi ka patur agjendën e tij, kjo ka bërë që të nxjerrë përplasjet e para. Të dy janë prindër shumë të mirë. Princi është një baba shumë i mirë. Të dy kanë vendosur që kjo marrdhënie të marri

Read Previous

Banorët e rinj që do futen sonte në Big Brother Vip

Read Next

Serbi: Mijëra persona protestojnë kundër rezultatit zgjedhor