Ilir Alimehmeti i bashkëngjitet Këlliçit në Turin e Dëgjimeve në kryeqytet

Ish-rivalë në primare, sot së bashku për të fituar Tiranën. Alimehmeti i bashkohet Këlliçit në Turin e Dëgjimeve me qytetarët e njësive të Bashkisë Tiranë.

Vijimin e Turit e bën të ditur vetë Këlliçi më një postim në Facebook:

“Turi i Dëgjimit me bashkëqytetarët tanë të Njësisë 3. Do të rikthehem sërish në këtë zonë në ditë dhe orare të tjera.

Ju ftoj ta shpërndani këtë postim, që së bashku të ngrejmë zërin për Tiranën.”- shkruan kandidati i opozitës për Bashkinë Tiranë

 

Read Previous

Pas gati 30 vjetësh, rikthehet projekti i “Korridorit 8”

Read Next

Parandalohet një vrasje në Tiranë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *