Zgjidhet kreu i ri i PD Gjirokastër

Ka përfunduar procesi i votimit dhe numërimit të votave në PD-në e Gjirokastrës.

Në fund, të numërimit të votave është zgjedhur edhe kreu i ri i degës së PD-së, i cili është Eris Shehaj.

Njoftim i Komisionit të Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike njofton që është mbyllur procesi zgjedhor për zgjedhjen e PD dega Gjirokastër.

Pas numërimit të fletëve të votimit, Kryetar i PD dega Gjirokastër u shpall Eris Shahin Shehaj me 53% të votave.

Vijon procesi i votimit në 17 degët e tjera.

Read Previous

I dhunoi nënën, 18 vjeçari godet 10 herë me thikë njerkun

Read Next

Igli Cara shpall kandidaturën për kryetar të PD në Durrës