Xhixho: Të votojmë masivisht sepse vetëm kjo e bën të pandalshme Fitoren e Ndryshimit.

ota e çdo qytetari ka një vlerë të çmuar për veten e tij dhe të familjes se tij ». Kjo është deklarata e deputetetës së PL Erisa Xhixho.

Ajo ka bërë thirrje përmes një deklarate që qytetarët të angazhohen për të votuar.

Të votojmë masivisht sepse vetëm  kjo e bën të pandalshme Fitoren e Ndryshimit », shprehet Xhixho.

Deklarata e plotë:

Të nderuar qytetarë,

Edhe 2 orë na ndajnë nga Ndryshimi që të gjithë presim nga Ndryshimi që aq shumë e dëshirojmë.

Vota e çdo qytetari ka një vlerë të çmuar për veten e tij dhe të familjes se tij.

Të votojmë masivisht sepse vetëm kjo e bën të pandalshme Fitoren e Ndryshimit.

Një thirrje për të gjithë të rinjtë, gratë dhe prindërit tanë! Askush nga ju nuk duhet të rrijë pa votuar. Fuqia e ndryshimit eshte tek vota jote.

Duhet të votojmë sepse në këtë mënyrë vendosim vetë për veten tonë dhe nuk e lëmë fatin tonë në duart e të tjerëve.

Votoni, votoni, votoni! Çdo votë ka nje peshe te jashtezakonshme sepse ajo mund te jete vota vendimtare.

Vota eshte ura midis shpreses dhe ndryshimit. Kaloje ate ure dhe beje ndryshimin per vete dhe familjen tende.

Read Previous

Thirrja e deputetit të PD, Shehaj: Sot vendosni ju. Ju ftoj të votoni

Read Next

Belind Këlliçi: Dilni e votoni, ndryshimi është në duart tuaja.