Video virale/ Mësuesja indoktrinon fëmijët e kopshtit/ u mëson një këngë rreth maskave

Një video Tok Tok e një mësuese që i mëson klasës së saj një këngë rreth maskave, u bë virale gjatë fundjavës.

Në këtë video, shikohet mësuesja duke i mësuar klasës së saj një version COVID-19 të “The Farmer in the Dell”.

I wear a mask to school ,

I wear a mask to school,

Hi-ho, the derry-o,

I wear a mask to school.

It keeps my friends safe,

it keeps my friends safe,

Hi-ho, the derry-o,

It keeps my friends safe.

Qendra amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) rekomandon që maskat duhet të jenë të detyrueshme për të gjithë nxënësit e moshës 2 vjeç e lart, si dhe stafin, mësuesit dhe vizitorët në shkolla.

Në videon virale, fëmijët mbanin maska, por nuk ishin në distancë sociale. Një shqetësim tjetër që është ngritur në lidhje me këtë është se në SHBA  është e paligjshme të filmosh fëmijë pa pëlqimin e prindërve.

kumtari.al

Read Previous

“Populli”

Read Next

Me çfarë kostoje do ta paguajë njerëzimi “revolucionin e gjelbër”?