Victoria Beckham gris pizhamet 13 £ të Primark dhe i shet për 1,100 £

Spice Girl e kthyer në stiliste po shet disa pizhama mëndafshi të gjelbra – të shitura si dy të veçanta – të mbuluara me goldfish për 1,070 £ si pjesë e koleksionit të saj Pranverë/Verë 2022.

Një palë e ngjashme mund të gjendet në dyqanin e lartë të High Street Oliver Bonas për 65 £, ndërsa Primark i shet disa për 22 £. Një burim tha: “Victoria me siguri do të flejë mirë nëse njerëzit i blejnë pizhamat e saj super të shtrenjta”.

Read Previous

Manastirliu: Do të bëhet një rishikim i masave aktuale / Omicron është shqetësues

Read Next

Lideri i “no vax” shërohet nga Covid’i dhe ndryshon mendim: Vaksinat shpëtojnë jetë