Vazhdon protesta e fermerëve në Lushnjë / Ja 5 kërkesat e tyre drejtuar qeverisë

Fermerët e Lushnjës dolën sërish, ditën e sotme, në protestën e paralajmëruar.

Qëllimi i tubimit është të sensibilizojë qeverinë për ndryshimin e paketës fiskale në lidhje me bujqësinë.

Fermerët kanë parashtruar pesë kërkesa:

-Subvencionim direkt i fermerit për njësi të prodhimit dhe 10 lekë për kg

-Barazim i TVSH-së në shitje dhe blerje

-Pezullim i TVSH-së për plehrat kimike

-Laboratorë analizash

-Garanci pagese të faturave të shitjes nga grumbulluesit

©kumtari.al

Read Previous

Protesta e fermerëve në Lushnjë / Reagon Presidenti Ilir Meta

Read Next

Kriza e emigrantëve në kufirin polak / Lukashenko i trëmbet sanksoneve të BE / Bashkëpunon për zgjidhje