Thatësira në Evropë

Foto 1

Dielli lind mbi horizontin e Londrës, ndërsa një valë e dytë e të nxehtit parashikohet për disa pjesë të vendit. /Reuters/Toby Melville/

Foto 2

Lumi Doubs, një kufi natyror midis Francës lindore dhe Zvicrës perëndimore, është tharë për shkak të faktorëve të ndryshëm, duke përfshirë defektet gjeologjike që kullojnë lumin, pakësimin e reshjeve dhe valët e të nxehtit. /AFP/Fabrice Coffrini

Foto 3

Një pamje e përgjithshme tregon liqenin Zicksee pothuajse të tharë pranë Sankt Andrae, pasi një tjetër valë të nxehti parashikohet për pjesë të Austrisë. /Reuters

Foto 4

Pluhuri nga një gurore shihet pas një tullumbace që fluturon në Bristol International Balloon Fiesta, /Retuters/Toby Melville

Read Previous

Shkrimtari Salman Rushdie ende në spital pas sulmit me thikë

Read Next

Nga Sonila Meço: Për kë ende rrëmon arsye e vickla për të mbështetur pushtetin e babëzisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *