“Terroristët mund të sulmojnë me pak ose aspak paralajmërim” / Ambasada Amerikane në Kosovë paralajmëron shtetasit e saj për kujdes

Ambasada Amerikane në Kosovë ka publikuar një njoftim , ku u bën thirrje shtetasve të saj për kujdes të shtuar të lëvizjeve.

 

“Grupet terroriste vazhdojnë të komplotojnë sulme të mundshme në rajonin e Ballkanit, përfshirë Kosovën. Terroristët mund të sulmojnë me pak ose aspak paralajmërim, duke synuar vendndodhje turistike, qendra transporti, tregje/qendër tregtare, objekte të qeverisjes vendore, hotele, klube, restorante, vende kulti, parqe, ngjarje të mëdha sportive dhe kulturore, institucione arsimore, aeroporte dhe të tjera hapësira publike”, shkruhet në njoftimin e saj.

©Kumtari.al

Read Previous

Shefi i zbulimit të huaj: Rusia nuk ka plane të pushtojë Ukrainën, propagandë dashakeqe e SHBA-së.

Read Next

Tjetër aksident në Fushë Krujë

One Comment

  • Ky koment tregon qe ju jeni ne krye te ketyre inskenimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *