Ted Cruz: Fauci është “Burokrati më i rrezikshëm” në historinë e SHBA

Duke u shfaqur të hënën në “Hannity” të kanalit Fox News, senatori Ted Cruz (R-TX) iu referua Kryekëshilltarit Mjekësor të Shtëpisë së Bardhë Dr. Anthony Fauci si “burokrati më i rrezikshëm” në historinë e SHBA.

SEAN HANNITY: Ju dhatë prova se [Fauci] gënjen. Ai e dinte për fitimin e funksionit, ai e dinte se NIH kontribuoi me para për të dhe ai gënjeu.

SEN. TED CRUZ: Unë mendoj se Dr. Fauci është burokrati më i rrezikshëm në historinë e vendit. Nuk mendoj se dikush e ka dëmtuar shkencën, besueshmërinë e CDC-së dhe mjekëve sesa Dr. Fauci. Gjatë gjithë kësaj pandemie, ai ka qenë i pandershëm, politik, partizan dhe populli amerikan e di këtë. […] Në fundjavë, ai bëri këtë intervistë të gjatë ku tha: “Unë përfaqësoj shkencën, unë jam shkencë, po qeshja. Ishte si Louis XIV, Mbreti i Diellit në Francë, duke thënë “Unë jam shteti”.

©Kumatri.al

Read Previous

Covid-19 në vendin tonë / Ja si paraqitet gjendja në 24 orët e fundit

Read Next

Irani shton prodhimin e uraniumit të pasuruar/ OKB do të rrisë inspektimet në uzinën Fordo