“Të interesuar për investime në Shqipëri”, Rama takohet me përfaqësues të industrisë automotive në SHBA

Kryeministri Edi Rama, ndodhet në një vizitë në Detroit, Michigan.

“Sot u mirëpritem nga një grup përfaqësuesish të industrive automotive amerikane ku gjetëm interes për të dëgjuar më shumë. Rama dakord që një mision i Automation Alley” do të vijë në Shqipëri për të parë nga afër si edhe për të kuptuar më mirë gjithçka po ndodh me Ballkanin e Hapur dhe transformimin e tregut në një treg të lirë të madh që e favorizon më shumë Shqipërinë”, tha Rama.

Read Previous

SHBA ‘godet’ në Janar 2022, pritet të shpallen non grata 50 politikanë dhe biznesmenë në Ballkanin Perëndimor

Read Next

LEGJENDA E SKRAPIT (Triptik tranzicioni)