1. Home
  2. Vladimir Putin

Tag: Vladimir Putin

Shërbimi Inteligjencës Ukrainase, Putin mumd të ‘helmohet’

Shërbimi Inteligjencës Ukrainase, Putin mumd të ‘helmohet’

Sipas Daily Mail, referuar disa burimeve te inteligjencës ukrainase, elitat ruse kanë krijuar një komplot për të 'helmuar' Vladimir Putinin dhe për të futur një pasardhës që do të rivendosë lidhjet tregtare me Perëndimin. Sipas

Read More
Putinit i marrin dhe Rripin e Zi ne Taekwando

Putinit i marrin dhe Rripin e Zi ne Taekwando

Në ditën e 6-të të sulmeve të Rusisë ndaj Ukrainës, sanksionet ndaj Rusisë vazhdojnë. Presidenti rus Vladimir Putin, i cili u përball me sanksione personale përveç sanksioneve ndak vendit të tij, këtë herë është sanksionuar

Read More