Shtyhet për në shtator zgjedhja e Avokatit të Popullit

Read Previous

Fier/ 10 mijë bimë kanabisi të mbjella në parcelat e misrit

Read Next

Delegacioni i BE në Shqipëri: Një kapitull i rëndësishëm dhe sfidues nisi për Shqipërinë!