Shqipëria ngrinë marrëdhëniet diplomatike me Iranin

Qeveria ka vendosur të ngrijë marrëdhëniet diplomatike me Iranin.

Shqipëria e akuzon Iranin se fshihet pas sulmit kibernetik të shërbimeve publike online.

Dje Shqipëria i ka dërguar notë verbale ambasadës së Iranit.

Vendimi pritet të bëhet i ditur sot nga kryeministri Edi Rama, pas mbledhjes së qeverisë.

Shërbimet publike online dhe faqet qeveritare u mbyllën përkohësisht në korrik për shkak të një sulmi kibernetik.

Read Previous

Ambasadorët në rolin e James Bond

Read Next

Rama u jep 24 orë kohë stafit të ambasadës iraniane të largohen nga Shqipëria