Shkarkohet edhe drejtoresha e drejtorisë kundër pastrimit të parave

Ka qenë e mbushur me shkarkime nga detyra mbledhja e qeverisë e kësaj të mërkure.

Përveç Gledis Nanos, Ardi Veliut dhe Dallëndyshe Bicit mësohet edhe një tjetër largim nga detyra.

Qeveria ka vendosur të largojë Iris Agon si drejtore e Përgjithshme e Drejtorisë së Përgjithshme të Parandalimit të Pastrimit të Parave.

Në vend të saj shkon ish-deputeti i PS, Ervin Koçi. Nuk jepen arsye të kësaj lëvizjeje.

Read Previous

Berisha: Gledis Nano u shkarkua sepse zbuloi lidhjeve e freskëta me krimin të Olsit dhe Çuçit

Read Next

A ka gjet Rama një “Daniel” për t’i deshifruar fjalët “mene mene tekel upharsin” të Fron Nazit