Sa katrorë shihni në fotografi? Mendoni mirë, pak njerëz janë përgjigjur saktë

Nuk është aq e thjeshtë sa duket!

Sa herë keni hasur në një detyrë që duket e thjeshtë, për të përfunduar nga përgjigjet krejtësisht të ndryshme të pjesëmarrësve në internet, se nuk është aspak e lehtë dhe se duhet të mendoni pak më shumë.

Kjo enigmë, e cila i çmendi dashamirët e enigmave, bëri një rrëmujë të vërtetë në rrjete sociale dhe shkaktoi grindje te njerëzit. Assesi nuk mund të pajtohen se sa katrorë shohin në fotografi…

Çfarë mendoni ju, sa katrorë ka ky ilustrim?

Mendohuni mirë para se të përgjigjeni!

Përgjigja e saktë është 11 katrorë.

Arsyeja për diskutimet e nxehta në internet ishte se shumica e tyre filluan të numëronin drejtkëndëshat më shpejt ose më mirë, duke mos menduar se katrori në fakt i ka të katër faqet e barabarta dhe për këtë arsye numri i tyre në këtë ilustrim është më i vogël…

Read Previous

FIFA dënon Shqipërinë për incidentin ndaj Polonisë

Read Next

Moti në fundjavë: E shtuna nis me reshje shiu