Risi nga WhatsApp

Së shpejti, përdoruesit e WhatsApp do të mund të shprehin një mendim për mesazhet që marrin, pak a shumë, nga profilet e lidhura me kompanitë.

Në vend që ta raportoni atë si mesazh të padëshiruar brenda një sekonde, pa i dhënë as kohë për t’u huazuar për një lexim të parë, funksionaliteti i ri i lançuar nga aplikacioni i mesazheve ofron mundësinë e votimit për mesazhin e marrë, duke vlerësuar kështu cilësinë e mesazhit.

Shpërndarja e re është njoftuar nga publikuesit e WABetaInfo dhe do të ketë të bëjë me versionin Android të aplikacionit dhe atë të dedikuar për sistemin operativ iOS.

Procedura e vlerësimit nuk vë në dyshim enkriptimin e mesazheve. Me fjalë të tjera, edhe në këtë rast, përdoruesi mund të mbështetet në faktin se platforma nuk do të jetë në gjendje të lexojë përmbajtjen dhe aq më pak autori i cili do të mbetet anonim.

Kuptimi i këtij funksioni përfaqësohet nga mundësia për të ndihmuar kompanitë të përmirësojnë marrëdhëniet që kanë me klientin, duke shmangur të përgjojnë në bisedë me mesazhe të bezdisshme dhe të papërshtatshme.

Në fakt, është mirë të kujtojmë se që nga viti 2017 kompanitë kanë mundur të komunikojnë me komunitetin e shërbimit të mesazheve të çastit, duke u dërguar klientëve të mundshëm lajmet, promovimet dhe urgjencat më të fundit në lidhje me transaksionet anormale.

Nga ana tjetër, Whatsapp dhe realitetet, mesazhet e të cilave shqyrtohen do të mund të ndërgjegjësohen për rezultatet e përgjithshme, nga të cilat do të dalë efektiviteti i një kompanie individuale për t’u thyer në zemrat e konsumatorëve/klientëve.

Risia nuk ka ardhur ende në telefonat inteligjentë, por me siguri do të jetë së shpejti: një nga përditësimet e radhës tashmë mund ta sjellë atë si prikë./mcn/

Read Previous

Zaev ikën edhe nga “Open Balkan”

Read Next

Propozohet për SPAK, prokurori që gënjeu publikisht për vrasjen e Pjerin Xhuvanit