“Relaks o Baton, le at’ telefon”/ Mesazhet sensibilizuese në rrugët e Kosovës

Qeveria e Kosovës ka sjellë një risi të veçantë për të sensibilizuar shoferët dhe për të shmangur aksidentet.

Tabela me fraza të ndryshme janë vendosur në rrugët e vendit për të ndërgjegjësuar drejtuesit e mjeteve të cilët lëvizin me shpejtësi.

“Relaks o Ragip, lidhe qat rrip”; “Relaks Mahmut, mos u ngut”; Relaks oj Arbëresh, mos u qo peshë”, “Relaks Hana, po të pret nana”, “Kujdes Filloretë, s’ke hyp në raketë”, “Relaks o Baton, le at’ telefon”, – thuhet në disa prej mesazheve.

Read Previous

“Beteja të forta kemi përpara”! Çfarë paralajmëron Meta pak orë para dorëzimit të detyrës si President: Një agim i ri nis nesër!

Read Next

Punë hajdutësh!