Rama tregon të dhënat / Fermerët që kanë përfituar nga skema e mbështetjes së naftës pa akcizë

Mengjesin e sotëm, Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video, me anë të së cilës tregon se sa fermerë shqiptarë kanë përfituar nga skema e mbështetjes së naftës pa akcizë.

“MIRËMËNGJES

dhe me ketë informacion se sa fermerë shqiptar kanë përfituar falë skemës së mbështetjes me naftë pa akcizë, pa taksë karboni dhe pa taksë qarkullimi, për punimet e mekanizuara në bujqësi, ju uroj një javë të mbarë.”- shkruan Rama.

Në video tregohet për numrin e fermerëve që kanë përfituar nga kjo skemë sipas qarqeve.

Berat: 1705

Dibër: 984

Durrës: 639

Elbasan: 1557

Fier: 5186

Gjirokastër: 520

Korçë: 5802

Kukës: 78

Lezhë: 258

Shkodër: 882

Tiranë: 915

Vlorë: 687

Read Previous

Rrëzohet avioni në Filipine. Raportohet për dhjetra të vdekur

Read Next

Ndryshime rrënjësore në kupolën e policisë së shtetit / Emrat e drejtuesve të rinj