Rama, si gjithë të akuzuarit që nuk pranojnë fajin

Nga Ylli Manjani

-Po e sheh Ramën?- më shkroi një mik mbrëmë.

-Jo!- iu përgjigja. Përse duhet ta shoh? Sytë në ballë i kam dhe shoh se ç’bën. Shoh ç’bën këtu me shtetin, kushtetutën e demokracinë. Shoh edhe se ç’po i bljnë ata që deri dje e ngritën në piedestal.

Përse duhet të harxhoj mbrëmjen time të shoh dhe dëgjoj përroin psiqik të një bipolari që sundon pa mëshirë popullin e vet?!

Ende punon NETFLIX, për fat.

-Nuk ke kuriozitet të dëgjosh ç’thotë për akuzat ndaj tij?- vijoi ai.

-Absolutisht jo. Ai nuk ka asnjë dallim nga të gjithë të akuzuarit e kësaj bote që nuk pranojnë fajin. Kuriziotet kam vetëm nëse do ta hetonte e gjykonte drejtësia. Kjo e fundit se bën, ndaj vari leshtë.

I jam rikthyer Blacklist…

Natën.

****

Po shoh nga komentet e sabahut që paskeni prishë mbrëmjen tuaj o njerëz.

Read Previous

Këlliçi: Kam sondazhin brenda PS, nuk është favorizues për Veliajn

Read Next

Kosova feston sot 15 vjetorin e Pavarësisë