Rama shigjeton të emëruarit e tij në krye të bashkive të vendit

Gjatë mbledhjes së sotme me kryetarët e bashkive të vendit, të emëruar, Kryeministri Edi Rama ka shigjetuar disa prej tyre në kuadër të masave që duhej të merrnin për mirëmbajtjen e mjedisit dhe jo vetëm.

Jam viktimë si një nga qytetarët e shumtë shkojnë në Dhërmi apo në Himarë. Një pedonale ka Dhërmiu, sikur Jorgua dhe Gjergji të cohej vetë dhe të merrte një trastë në dorë i kishte mbledhur vetë.

Pastaj vjen një dudum që nuk e di e cilit vit është dhe bën sikur mbledh plehrat. Më kanë bërë që këtë vit mos të dal fare. Vetëm mos të përballem me këtë situatë që i thotë të gjithëve. Duke qenë se ju jeni të zgjedhur nuk mund të bëj transferim të Jorgos dhe ta coj në vend të Pjerinit dhe qëllimi ishte të kemi 2 Pjerina jo 2 Jorgua.

Read Previous

Klani Gjiknuri/ Njё vёzhgim mbi kontrollin kriminal tё Albpetrolit

Read Next

Reagon ambasada ruse: Do kryejmë ekspertisë mjeko-ligjore në Rusi