Rama/Nuk kam çfarë të bisedoj dhe ndërmjetësoj me Vuçiç

I pyetur nga gazetaret nëse ka pasur një bisedë telefonike me Vuçiç për të ndërmejtësuar në lidhje me konfliktin, Rama ka përforcuar mbështetjen e tij ndaj Kosoves duke thënë se nuk ka patur bisede midis tij dhe Vuçiç sepse nuk ka çfarë të bisedohet dhe ndërmjetësohet sepse e drejta është me Kosovën.

Rama përsërit se kjo është një shfaqje teatrale nga ana e Serbisë dhe se prania e ambasadorit rus në veri ishte e panevojshme.

Read Previous

Edi Rama ne Kosove/Shqiperia eshte me te drejten dhe e drejta eshte ne krahun e Kosoves. 

Read Next

Ilir Meta, një urim ndryshe për ditën e parë të shkollës