Rama kërcënon kandidatin e pavarur të tërhiqet nga gara

Kryeministri Edi Rama ka kërcënuar në mënyrë direkte kandidatin e pavarur për Bashkinë e Sarandës, Gjergji Merkuri.

Rama kërkoi nga ai që të mbyllte menjëherë fushatën dhe të braktisë mbështetësit e tij.

Rama vijoi kërcënimin e tij duke e paralajmëruar kandidatin se në rast mos-tërheqje nga gara, ‘gabimi mund të kthehet në faj’.

Read Previous

“Numri i punonjësve në bashki është rritur ndjeshëm”, VOA publikon raportin: Problemet aktuale në qeverisjen vendore, shërbime të pabarabarta dhe mungesa në përfaqësim

Read Next

Këlliçi: Më kanë kërcënuar familjen