Qeveria propozon ligjin e parë që hap rrugë për shkërmoqjen e bërthamës së shoqërisë

Maxhoranca ka depozituar në Kuvend një projektligj të ri për ndryshimin e Kodit të Familjes si dhe një projektligj për birësimin. Në propozimin e shumicës parlamentare u njihet e drejta personave që nuk janë të martuar të bëjnë birësimin e të miturve.

Read Previous

Berisha: Bashën e këshilloj që kur të kujtojë Lezhën të rrijë gjithë natën pa gjumë, duke u lutur për besëprerjen e tij

Read Next

Biden: Papa Françesku tha se jam një ‘katolik i mirë’ / Por a diskutohet në takim qëndrimi i Biden për abortin?