Pyetje rreth “ushqimit”…

Nga Lutfi Dervishi
Pyetje rreth “ushqimit”…
1. Çfarë bënin njerëzit atëherë kur nuk kishte internet dhe nuk postonin ushqimet në instagram?
2. A është e vërtetë se disa hanë vetëm sepse duhet të postojnë pjatën në facebook/instagram?
3. Fotot me ushqime në instagram/facebook bëhen nga postuesit apo fotografë profesionistë?
4. A shtohen kaloritë e ushqimeve të postuara nga rritja e numrit të likeve?
5. A ka lidhje numri i fotove të postuara nga palestra me kilogramët e humbur?
6. A të pranojnë në aeroport nëse nuk e ke postuar në facebook biletën e udhëtimit?
7. Nëse dikush shkon me pushime, por nuk poston asgjë në instagram a quhen pushime?

Read Previous

Malltezi: Parku kombëtar sipas Edi Ramës

Read Next

Ndryshimet në Kodin Rrugor, Gonxhja: Ishin planifikuar që në 2022